Buro Sant en Co is een toonaangevend landschapsarchitectenbureau, gespecialiseerd in bijzondere ontwerpopgaven in stad en land. We hebben een breed spectrum aan projecten in binnen- en buitenland. Ons werk draagt bij aan een gezonde, klimaatadaptieve en toekomstbestendige leefomgeving waarin respect voor de mens, natuur en omgeving centraal staan. Het Sant en Co-team bestaat uit ambitieuze, enthousiaste en internationale ontwerpers. Door onze groei aan uitdagende opdrachten, die vragen om een sterk concept en een gedegen uitwerking, zijn we altijd op zoek naar gedreven talenten!

 

Wil je deel uitmaken van ons team en wil je meebouwen aan onze ambitieuze toekomst? We maken graag kennis met je! Stuur je sollicitatie naar work@santenco.nl t.a.v. Monique Santhagens-De Vette met een motivatiebrief, CV en portfolio (in pdf maximaal 10 Mb, geen Wetransfer of weblinks). Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd even bellen: 070 – 346.37.86.

buro-sant-en-co-landschapsarchitectuur-edwin-santhagens

Landschapsarchitect pur sang. Heeft een passie voor kunst en natuur, is steeds op zoek naar schoonheid in het ontwerp.

Edwin Santhagens

Senior landschapsarchitect, directeur
Website_team photo-21

Financieel eindverantwoordelijk, feitelijk de baas. Een echt mensen-mens die een goede werksfeer heel belangrijk vindt.

Monique Santhagens

Zakelijk directeur
Website_team photo-10

Gedreven ontwerper en projectleider die werkt met een sterke gelaagdheid van het grote gebaar tot het allerkleinste detail. Zijn ontwerpen ontstaan in een intensieve samenwerking met opdrachtgever, stakeholders en gebruikers.

Sander Singor

Landschapsontwerper
Website_team photo-13

Ervaren projectleider op zowel landschappelijk als stedelijk schaalniveau en kan zowel conceptueel als pragmatisch en realisatiegericht processen sturing geven. Op sympathieke en overtuigende wijze weet hij de neuzen dezelfde kant op te krijgen en collectieve trots te creëren.

Paul Plambeck

Landschapsarchitect
Website_team photo-14

Landschapsarchitect met een passie voor visievorming en de grafische verbeelding daarvan. Een projectleider én teamspeler die vanuit een analytische en zorgvuldige houding vormgeeft aan het klimaatrobuuste landschap van de toekomst.

Nina de Munnik

Landschapsarchitect
buro-sant-en-co-team-merel

Sterk in het snel inzichtelijk maken van de essentie van de opgave en het komen tot een krachtig concept. Als strategisch ontwerper maakt ze zich hard voor een aanpak én verhaal die zullen landen in het lokale landschap.

Merel Cozijnsen

Landschapsontwerper
Website_team photo-19

Landschapsarchitect met oog voor detail. Sterke communicator en georganiseerde projectleider.

Coos Van Ginkel

Landschapsarchitect
sant-en-co-team-purvika

Landschapsontwerper & architect met als doel de grenzen tussen stad en natuur te laten vervagen. Gelooft in het creëren van potentieel door middel van ontwerp door een open benadering aan te passen.

Purvika Awasthi

Landschapsontwerper
Website_team photo-7

Door haar familie vernoemd naar ‘natuur’, wat zij graag uitdraagt in haar ontwerp door de schoonheid van het landschap dichtbij de mens te brengen.

Ran Yan

Landschapsontwerper
Website_team photo-9

Conceptueel ontwerper en expert op alle schaalniveaus.

Darina Andreeva

Landschapsontwerper
santenco-team-anna

Landschapsontwerper met de visie om stad en natuur te integreren voor gezondere leefomgevingen. Sterk in analyse, het snel schetsen en beoordelen van ideeën en technisch ontwerp.

Anna Johansson

Landschapsontwerper
Kristine4

Landschapsontwerper met focus op stedelijke interventies, duurzame herontwikkelingen en interdisciplinaire samenwerkingen. Brengt een artistiek component in elk projekt en zorgt voor een harmonie tussen functionaliteit en esthetiek.

Kristine Skujina

Landschapsontwerper
Michelle2

Stedenbouwkundig ontwerper met ervaring op verschillende schaalniveaus en goed analytisch vermogen. Gedreven om de wereld gelijkwaardiger, klimaatvriendelijker en adaptiever te maken door middel van goede ontwerpoplossingen gegrond in onderzoek.

Michelle Moonen

Stedenbouwkundig ontwerper