buro-sant-en-co-landschapsarchitectuur-overhoeks-amsterdam-woonomgeving-ontwerp-binnentuin-blok B-ymere-amvest

Vacature technisch ontwerper/ civiel technicus

Buro Sant en Co is een ontwerpbureau dat zich richt op bijzondere ontwerpopgaven op het raakvlak van landschapsarchitectuur, stedenbouw en onderzoek. Onze bureaufilosofie houdt in dat iedere opgave uniek is, standaardoplossingen bestaan niet. Ontwerpen is voor ons een inspirerende zoektocht naar maakbare plekgebonden oplossingen. Onze ontwerpen dragen bij aan een gezonde, klimaatadaptieve en toekomstbestendige leefomgeving waarin respect voor de mens, natuur en omgeving centraal staan. In verband met toenemende opdrachten zijn we bezig ons team te versterken. We hebben een vacature voor een

TECHNISCH ONTWERPER / CIVIEL TECHNICUS

Wat we zoeken
Een enthousiaste civiel technicus op HBO niveau  bij voorkeur afgestudeerd aan Van Hall Larenstein richting techniek of tuinarchitectuur. De geschikte kandidaat heeft ervaring, maar we staan beslist open voor talentvolle  kandidaten die net afgestudeerd zijn. Een technisch ontwerper die creatief meedenkt in het ontwerpproces, die in staat is om een ontwerp technisch te vertalen naar de uitvoering. Je begrijpt en spreekt de taal van ontwerpers en opdrachtgevers, met wie je nauw samenwerkt.

Profiel
Je bent een pragmatische technicus met uitstekende beheersing van Autocad, 3D Rhino en Adobe. Je bent hebt interesse voor innovatieve ontwikkelingen op je vakgebied. Je hebt kennis van beheerplannen en beheerbestekken en van stedelijke en landschappelijke beplantingen. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar kan ook goed zelfstandig een opdracht uitvoeren. Je toont initiatief, bent sterk in planmatig werken en kunt goed met deadlines omgaan. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Buro Sant en Co is in 1990 opgericht door Edwin en Monique Santhagens. Het internationale team bestaat uit 15 medewerkers. Daarnaast hebben we een breed netwerk van diverse specialismen waar we onze krachten mee bundelen in uiteenlopende projecten.

Wat we je bieden?
De kans om jezelf verder te blijven ontwikkelen en betrokken te zijn bij de ontwikkeling en realisatie van mooie projecten. Er is ruimte voor je initiatief en inhoudelijke inbreng bij de gevarieerde en uitdagende opgaven. Je krijgt een team gedreven collega’s en een informele werksfeer.

Geïnteresseerd in de vacature? Stuur je cv met portfolio naar work@santenco.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Monique Santhagens 070-346 3786

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.