buro-sant-en-co-landschapsarchitectuur-stationsplein-oost-utrecht-centraal station-ontwerp-herinrichting-fietsparkeerkelder-groendak-ector hoogstad

Vacature junior landschapsontwerper

Buro Sant en Co is een ontwerpbureau dat zich richt op bijzondere ontwerpopgaven op het raakvlak van landschapsarchitectuur, stedenbouw en onderzoek. Onze bureaufilosofie houdt in dat iedere opgave uniek is, standaardoplossingen bestaan niet. Ontwerpen is voor ons een inspirerende zoektocht naar maakbare plekgebonden oplossingen. Onze ontwerpen dragen bij aan een gezonde, klimaatadaptieve en toekomstbestendige leefomgeving waarin respect voor de mens, natuur en omgeving centraal staan. In verband met toenemende opdrachten zijn we bezig ons team te versterken. We hebben een vacature voor een

TALENTVOLLE (JUNIOR) LANDSCHAPSONTWERPER

 

We zoeken een landschapsontwerper die voldoet aan het volgende profiel.

  • je hebt een afgeronde opleiding landschapsarchitectuur, landschapsontwerp (Van Hall Larenstein, WUR, Academie van Bouwkunst, TU Delft)
  • je beschikt over uitzonderlijke verbeeldingskracht en bent aantoonbaar bedreven in het werken met programma’s als Photoshop, Illustrator, SketchUp, CAD en Rhino, en werkt met plezier met deze programma’s.
  • je hebt aantoonbare ervaring met ontwerpen én grafisch vormgeven, van concept tot uitwerking in detail.
  • je hebt enige ervaring in het vertalen van ontwerp  naar uitwerking
  • je bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken.
  • je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.
  • je bent leergierig en wilt heel graag je kennis, kunde en creativiteit vergroten door samen te werken met en te leren van onze (senior) ontwerpers.

 

Beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, is een flinke pre. Daarnaast beheers je de Engelse taal goed.

We bieden je een prettige werkomgeving, interessante opgaven om aan te werken, samenwerking met leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in de vacature,  stuur dan je sollicitatie naar work@santenco.nl t.a.v. Monique Santhagens, met een motivatiebrief, cv en portfolio (in pdf maximaal 10 Mb, geen wetransfer of weblinks).
Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd even bellen: 070 – 346.37.86.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.